galerie Kleur

galerie Kleur

Galerie KLEUR, galerie aan huis

Galerie KLEUR, galerie aan huis

Na 33 jaar gevestigd te zijn geweest aan het Steegoversloot is Galerie KLEUR is weer open als Galerie aan huis. Niet meer een kunstwinkel maar meer een huiskamer met veel kunst in een prachtig huis in de 19e eeuwse  schil. Marita heeft het afgelopen jaar niet alleen besteed aan nadenken over hoe nu verder maar vooral ook aan schilderen, vrij schilderen zonder de druk van de commerciële buitenwereld. Schilderen zonder de druk van de markt, zonder te willen toegeven aan wat die markt vraagt.

“Natuurlijk laat ik die unieke papier-mâché objecten zien, zo vrolijk en kleurrijk. En die herkenbare schilderijen, grote vrouwenfiguren, geschilderd tegen een bijna doorzichtig witte ondergrond. Maar de laatste tijd schilder ik vooral ook heel veel bloemenschilderijen, niet helemaal figuratief maar half abstract met bladeren in spannende kleurfacetten. Van klein tot heel groot, wel zo’n twee bij twee meter. Je hebt dan wel een grote en hoge muur nodig om zo’n schilderij tot zijn recht te laten komen. In de galerie, met een hoogte van 3 meter zestig, is dat heel goed te zien!”

wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over de prijs van een kunstwerk, stuur even een mailtje naar maritaterhark@gmail.com of bel 06 16 78 63 67

U vindt Galerie KLEUR, galerie aan huis,  aan de Cornelis van Beverenstraat nummer 3. Open op afspraak en tijdens het Kunstrondje Dordt op de eerste zondag van de maand. Graag altijd eerst even bellen, want we zijn vaak weg.

Tel: 06 16 78 63 67

www.galeriekleur.nl

Bekijk het nieuwe werk van Marita

Nieuw werk

Nieuw werk: Vogels

Sinds kort maak ik vogelfiguren, niet levensecht. het gaat me meer om de figuur dan om de gelijkenis.

Ze zijn gemaakt in papier-mâché en staan op een houten sokkel.

Grootte van de vogel max 20 cm.

GALERIE KLEUR
galerie aan huis

Cornelis van Beverenstraat 3
3311 LH Dordrecht
Contact